ALGEMENE VOORWAARDEN

Voordat u een afspraak maakt bij mijn praktijk adviseer ik u de algemene voorwaarden goed door te nemen.

In de algemene voorwaarde is opgenomen:

MEDISCHE INFORMATIE

De Therapeut van de praktijk, Chantal Poels is geen arts en stelt geen medische diagnoses. Medicatie voorschriften en behandelingen van uw arts, specialist of therapeut moeten altijd voortgezet worden.

Bent u onder behandeling of gebruikt u medicijnen, overleg dat eerst met uw arts, specialist of therapeut of u behandeld mag worden. Bij een aantal aandoeningen is een schriftelijke toestemming gewenst. Informeer hier naar bij het maken van een afspraak. Bij twijfel kan er worden afgezien van behandeling. 

Voorafgaand aan de eerste behandeling krijgt u een intakegesprek. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van de juiste informatie. Op basis hiervan kan de behandeling op een verantwoorde en veilige manier gegeven worden.

U bent zelf verantwoordelijk tot het doorgeven van eventuele wijzigingen in de gezondheidssituatie.

Bij koorts en griep zal er niet behandeld worden. Bij zwangerschap zullen een aantal behandelingen niet mogelijk zijn. Bij hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan uw arts, voordat u een afspraak maakt. 

HYGIENE

Hygiene staat in mijn praktijk hoog in het vaandel en ik verwacht dit ook van mijn cliënten. Ik behoud mij het recht tot annuleren van de behandeling indien naar oordeel van mij de hygiënische situatie bij de client te wensen over laat. 

ALGEMENE ZAKEN

  • Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.
  • Annuleren of verzetten van een behandeling kan tot 24 uur van tevoren. Hierna kunnen de kosten -van de behandeling in rekening worden gebracht. 
  • De betaling wordt direct na afloop van een behandeling voldaan, contact of via een tikkie. 
  • Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. De cadeaubon is geldig tot een haar na uitgifte.
  • mobiele telefoons zijn uitgeschakeld tijdens de behandeling. 
  • uw gegevens zullen nooit zonder schriftelijke toestemming aan derden verstrekt worden. 
  • De client maakt uit vrije wil gebruik van de diensten van Chantal Poels, holistische gezondheid op natuurlijke basis, nog de therapeut, nog de praktijk, is verantwoordelijk voor enige schade aan u als persoon of aan uw eigendommen.
  • de algemene voorwaarden en andere informatie kunnen te allen tijden gewijzigd worden.

Wanneer u een afspraak maakt bij Chantal Poels, Praktijk voor holistische gezondheid op natuurlijke basis, gaat u akkoord met bovenstaande algemene voorwaarden. 

Extra notitie: 

Er kan geen behandeling gegeven worden als u onder invloed bent van drugs en/of alcohol. 

Voor erotische en/of seksuele behandelingen verwijs ik u graag naar anderen. Bij ongewenst contact wordt de massage direct gestopt en worden er geen nieuwe afspraken meer gemaakt. Indien nodig zal aangifte gedaan worden. 

Heeft u naar aanleiding van de algemene voorwaarden vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.