Volwassenen

Volwassenen

Als coach kan ik ondersteunen bij verschillende levensvragen en problemen. Vanuit mijn holistische visie en de “natuurgedachte” (Zie pagina Visie) verken ik samen met jou de oorzaak van de klachten en wat jouw wensen zijn. We bespreken jouw levensstijl en wat je graag anders zou zien en van daaruit gaan we aan de slag. Tijdens het traject checken we steeds of we in de goede richting denken. Ik bespreek altijd open en eerlijk mijn bevindingen en ik verwacht dat ook van jou.

In mijn coaching gebruik ik verschillende methodes, aangepast aan de situatie en het moment. Zo werk ik met onderdelen uit bijvoorbeeld  de mindfulness, ontspanningsoefeningen, meditatie, motiverende gespreksvoering en zijn er mogelijkheden tot diverse massages. Bij het intakegesprek bepalen we samen het traject.

Het is ook mogelijk om de coaching wandelend te doen. Mijn praktijk ligt in een mooi en rustig wandelgebied en we kunnen van hieruit mooie wandelingen maken. Dit geeft vaak net de juiste ontspanning om met de coaching tot de kern te komen.

Meld je hier aan voor een intakegesprek.

Intakegesprek aanvragen